مهریه و ممنوعیت خروج در صورتیکه نکاح خارج از کشور ثبت شده باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۱۰ #83180

با سلام،

اگرعقد ازدواج و طلاق هر دو در خارج از کشور جاری شده باشد و هیچ گاه ثبت رسمی در شناسنامه ها یا دفترخانه ازدواج ایران صورت نگرفته باشد و مرد تنها روی یک برگه کاغذ امضا کرده باشد که فلان فرد را با فلان مهریه عقد کردم، آیا باز هم زن می تواند مرد را ممنوع الخروج کند؟

با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اگر در ایران نکاح صورت نگرفته باشد امکان ممنوع الخروج کردن زن نمیباشد مگر اینکه نکاح ترجمه و بعد از بررسی توسط دادگاه خانواده محرز شود.