ایرادی به آن نیست و مشکل حقوقی در آینده برای موکل ندارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۱ #83168782

سلام،پدر بنده به عنوان فروشنده در تاریخ مقرر که در مبایعنامه ذکر شده به محضر مراجعه کردن و ملک خود را با سند وکالت فروش اموال غیر منقول به خریدار (وکیل) واگذار کردن!

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تا زمان حیات پدرتان ، وکالت اعطایی نافذ و معتبر می باشد .

بنظربنده چون این وکالت تا زمان حیات پدرتان اعتباردارد نسبت به انتقال قطعی آن اقدام نماید چرا که بعد ازفوت ایشان (عمرشان به درازا) باید کلیه وراث برای او امضا کنند

وکالت تا زمان حیات موکل و وکیل دارای اعتبار است و ایرادی ندارد و فروش با وکالت مزبور صورت خواهد گرفت

باسلام
تا زمانی که پدر در قید حیات باشند وکالت معتبر است

درود
خیر، این وکالت تا زمان حیات پدرتان معتبر است.

سلام اگراختیارات وکیل (خریدار) درمبایعه نامه فروش مطابق مفاد آن باشد صحیح است ودرغیر اینصورت خریدار اگر میایعه نامه دارد علیه فروشنده طرح دادخواست الزام به تنظیم سندرسمی طرح نماید.

چون سند وکالت در فروش است تازمانی که پدر زنده باشن خریدار میتواند با سند وکالت فروش را انجام دهد در صورت فوت پدرتان باید کلیه ورثه برای تنظیم سند فروش توافق وامضا کنند در صورت عدم توافق خریدار از طریق طرح دعوی در دادگاه اقدام نماید بهتر است تا زمان حیات فروشنده خریدار نسبت به انتقال قطعی ملک اقدام کند