خانم در اعتراض به رای الزام به تمکین اعلام کرده در خانه آرامش ندارد ، آیا با دو شاهد ساختگی می تواند رای به نفع خود بگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۴۹ #83158973

سلام وقت بخیر در خصوص دعوی اینجانب به عرض میرسانم الزام به تمکین خانوم در دادگاه بدوی صادر شده ولی خانوم اعتراض به رایی دادگاه تجدید نظر نموده در دادگاه بدوی عدم تمیکن خود را نداشتن خانه مستقل مطرح نموده بود که رد شد ولی در اعتراض شرح نوشته که در خانه مستقل که داره دعوا و ارامش ندارد و دو نفر را به عنوان شاهد معرفی نمود که حتی تا به الان در خانه خودم این دو نفر را ملاقات نکردم میخواهم بدانم دادگاه این دو شاهد را قبول می کند؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شهادت شهود باید عینی و واقعی باشد . یعنی دعوا و درگیری و عدم آرامش زوجه را دیده باشند که با چند سوال ساده از شهود در جلسه رسیدگی اثبات خلاف واقع بودن اظهاراتشان اماکن پذیر است . ضمن این که اگر ایشان آرامش نداشت می بایست در مرحله بدوی اعلام می نمود .

سلام- شما در جواب قاضی در صورتیکه شاهدین را نمی شناسید می توانید بگویید این شاهدین را نمی شناسم وخانم ادعای دروغین دارد و بیاناتش کذب محض است.