گرفتن اصل مبلغ سرمایه گذاری توسط من به ضرر من تمام نمیشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۵ #83131591

سلام.
در سال ۱۳۹۷با شخصی سازنده ساختمان بود برای ساخت یک ساختمان شریک شدم که شراکت نامه دستنویس با امضای بنده وایشان بدون اثر انگشت و شاهد(البته شاهد برای اثبات این شراکت و پرداختهای بنده که ۹۰ درصد آن به صورت الکترونیکی با دستگاه پز و ITM بوده را دارم) اما چون با امور ساخت و ساز اشنا نبودم بیشتر امور و انجام کارها بعهده ایشان بود بعد از اتمام کار و پیش فروش اپارتمان سهم خودمان بنده مبلغ سرمایه گذاری خودم را برداشته و مابقی حساب و کتاب کلی به بعد از پایان کار موکول شد با توجه به اینکه مبلغی که پیش خریداران برای روز محضر بود و کمی ملاحظه اشتباه توسط بنده، به این امر رضایت دادم اما بعلت شیوع بیماری کرونا گرفتن پایان کار تا الان طول کشید حالا شریکم زیر حرفهاش زده و میگه این شراکت به ضرر انجامیده در حالیکه دروغ وی کاملا مشهود میباشد در حال حاضر بنده برای احقاق حقم چه اقدامی میتوانم انجام دهم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، بدوا عنایت داشته باشید که در صورت وجود قرارداد، طرفین بایستی بدان پایبند باشند و بار اثبات هر ادعایی در این مورد با مدعی خواهد بود، لکن میتوانید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به طرح دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی به طرفیت ایشان مطرح نمایید.

سلام
با توجه به تعهد و توافقی که فی مابین شما منعقد شده،طرفین باید به آن پایبند باشند و چنانچه طرفی مدعی ضرر و زیان از باب این تعهد شده باید آن را از طریق مراجع قضایی اثبات کند.با توجه به اظهارات شما ایشان باید به تعهد خود پایبند باشد و طبق توافق عمل کند

با درود آنچه در توافق نامه شما آمده است طرفین باید بدان پایبند باشند، و ایشان اگر مدعی است شما ضرری به او وارد کرده اید باید قانونا بتواند اثبات نماید و مستلزم رسیدگی قضایی است.

درود
باید طبق قراردادتان عمل کنید و می توانید شریک را الزام به ایفای تعهدات قراردادی نمایید.

شریک شما مطابق توافقات شما متعهد به پرداخت باقی مبلغ است و دریافت اصل پول توسط شما با توافق بوده و این موضوع مشکلی را ایجاد نمیکند.