شخصی که وکالت بنامش هست میتواند ادعایی بر مالکیت خودرو ‌داشته باشد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۶۳ #83131500

سلام من یک‌ خودرو رو بدون قولنامه و پول وکالت فروش دادم ولی مدارک پیش خودم هست

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در تکمیل عرایضم می‌بایست در این زمینه مفاد وکالتنامه بررسی گردد و قصد طرفین احراز گردد.
مستلزم گفتگوی طرفینی با پرسشگر محترم میباشد

با درود این وکالتنامه در عمل بیع میباشد و نمی‌توانید انکار نمایید صرفا وکالت نیست.

خیر صرف وکالت فروش مثبت مالکیت نیست لاکن در صورتی که مبلغ واریزی بابت وکالت انجام شده باشد از قراین مثبته خواهد بود

صرف وکالت دلیل بر مالکیت نیست

با سلام اگر وکالت در فروش باشد وی میتواند نسبت به تنظیم سند به نام خود یا دیگری اقدام کند.

باسلام
صرف داشتن وکالتنامه، دلیل بر مالکیت نمی باشد

صرف داشتن وکالت از مالک اصلی نمیتواند ادعای مالکیت را اثبات نماید . ولی باید مفاد وکالت نامه نیز بررسی شود.