چطور میتوانم جهیزیه و مهریه ندهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۳ #83126275

همسرم بعد از دو سال زندگی مشترک درخواست طلاق دارد و همچنین تمکین نکرده تا حالا. چطور میتوانم جهاز و مهریه ندهم و سه دانگ منزل به نامش هست ندهم. در حال قهر منزل پدرش است.

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
درصورت ارائه دادخواست ایشان مبنی بر استردادجهیزیه و مطالبه مهریه شما مکلف به تحویل و پرداخت خواهید بود و میزان اموالی که بنام ایشان هست قطعا مالک هستند و ربطی به مهریه مطالبه شده نخواهدداشت

برادر عزیز نمیتوانید حقوق زوجه را نپردازید و به هر حال دادگاه حکم برعلیه شما صادر میکند و سه دانگ منزل را توقیف و کل ملک را میتواند پلمپ کند که به آن خلع ید میگویند.
جهیزیه، مهریه، نفقه و... را باید بپردازید ولی میتوانید طلاق توافقی بدهید و توافق کنید با واگذاری بخشی از اموال جدا شوید.

سلام. مهریه حقه زوجه است و در هر صورت به ایشان تعلق می گیرد . در خصوص جهیزیه هم زوجه به طرح دعوی از شورا می تواند جهیزیه را مسترد نماید چه از شما طلاق گرفته باشد یا نگرفته باشد. منزلی که به نام ایشان هست زوجه مالک است و شما حقی در این خصوص ندارید.اگر زوجه تمکین نکرده و باکره باشد نیمی از مهریه به ایشون تعلق می گیرد.

جهیزیه جزء اموال زوجه بوده و مهریه نیز حق مسلم وی محسوب می شود که تنها با توافق قابل چشم پوشی بوده و هیچ راهی برای نپرداختن آنها وجود ندارد . در خصوص ملکی که به نام همسرتان می باشد هم اگر قادر به اثبات هبه باشید میتوانید درخواست رجوع از هبه را مطرح کنید .