در صورت جدایی آیا شرکت می‌تواند حقوق و مزایا را ندهد یا شکایت کند؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۶۴ #83121528

عرض سلام
من می‌خواهم در یک شرکت خصوصی مشغول به کار شوم. شرکت یک تعهدنامه غیر مالی در محضر می‌گیرد که اولا باید ۴ سال در خدمت و اختیار شرکت باشم. دوما تا دو سال در زمانی جدایی در شرکت مشابه مشغول بکار نشوم. سوما اگر خسارتی بشرکت وارد نمودم تا سقف ۳۰ میلیون تومان از طریق مراجع قضایی پیگیری و اختیار میدهم تا در صورت خسارت به صورت کیفری علیه من اقدام نمایند و چندین بند دیگر.
شرکت قرار داد ۳ ماهه می‌بندد سوال من آن است اگر بعد ۳ ماه قرار داد من تموم شود و من تمدید نکنم آیا قابل پیگیری است
طبق قانون تامین اجتماعی کسی را نمی‌توان مجبور به ماندن در کاری کرد
خودشان می‌گویند باید ۴ سال زمانی بمانم ولی قرارداد ۳ ماهه می‌بندند؟
ممنون

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بعد از اتمام قرارداد کار اصلی ،کلیه توافقات منتفی تلقی میگردد

با سلام
برای شرکت تکلیف مشخص نمیشود

با درود، با توضیحاتی که دادید، شرکت شما را مجبور نمی‌کند، این خود شما هستید که با امضاء قرارداد خود را ملزم و متعهد به انجام مفاد آن می‌نمایید

چنین تعهدی برای شرکت تکلیفی ایجاد نمی کند.

با سلام و درود . تعهدی که داده شده برای شرکت تکلیفی ایجاد نخواهد کرد .

برطبق قانون مدنی سلب حق به طور کلی ممنوع بوده و همچنین ماده ۸ قانون کار اگر شروطی کمتر از حداقل های قانون کار نباشد نافذ می باشد اما سلب حق به طور جزئی ایرادی ندارد اما آن هم باید مشخص و معین باشد اما در خصوص درج شرط خسارت ایرادی وارد نمی باشد و اثبات تقصر با کارفرما است لذا این موارد از طریق مراجع قضایی قابلیت پیگریی دارد اما در خصوص قرارداد کار شما که سه ماهه می باشد قرارداد کار موقت یا انجام کار معین قابلیت فسخ را ندارد به عبارت دیگر فسخ از طرف کارفرما اخراج و از طرف کارگر استعفاء می باشد اینکه شما تمایل به ادامه همکاری با شرکت را نداشته باشید بر طبق قانون کار باید استعفاء داده و یک ماه در شرکت حضور داشته باشید تا استعفاء شما تایید شود در نهایت در صورت عدم تایید و عدم حضور شما ترک کار شامل شما نشود که تبعات دارد ( عدم استحقاق سنوات )

سلام برای شرکت تکلیف ایجاد نمی شود