بنا به قاعده تدرا الحدودالشبهات قرار منع تعقیب صادر شده راهنماییم کنین تا بدونم برای من مشکلی پیش نمیاد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۹۶ #83120535

با سلام.ماشینمو در خانه دزدیدند.من همون لحظه با اگاهی هماهنگ کردم.خودرو را حدود ۷ساعت بعد با ماشین وبا تیراندازی گرفتند.ضبط و تمامی وسایل داخل خودرو را فروخته بود.سارق دارای محکومیت کیفری است،سارق را با۴لیتر مشروب گرفتند_پرونده تا اینجا پیش رفته که قرار نهایی صادر شده.درمورد سرقت خودرو و لوازم داخلش قرار جلب دادرسی صادر شده ولی در مورد مشروب ها به دلیل نبود ادله کافی .وبنا به قاعده تدرا الحدودا لشبهات قرار منع تعقیب صادر شده.لطف میکنین راهنماییم کنین تا بدونم برای من مشکلی پیش نمیاد و گردن من نمیوفته.باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشکلی قابل تصور نیست البته با این تشریحات شما

باسلام ودرود باتوجه به اظهارات شما مشکلی پیش نمیاد

درود طبق گفته های خودتان برای شما مشکلی پیش نخواهد آمد و اگر اتهامی بر شما وارد شود قابل اثبات می باشد

خیر . برای شما مشکلی پیش نخواهد آمد .....

سلام وقت بخیر خیر مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد

باسلام
طبق شرح سوال خیر مشکلی نیست.

با سلام،فعلا در این مورد اتهامی به شما وارد نشده اگر شد قابل دفاع است که خبر ندارید و...