معامله و معاوضه ملک در صورت داشتن پروانه جدید به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۰ #83115670

حدود سه سال پیش یک زمین همراه با پروانه ساخت رو با یک ساختمان تجاری به صورت معاوضه معامله کردیم. ما به شرطی که پروانه ساختمان بدون بدهی به شهرداری و مهندس ناظر باشد به خریدار واگذار کردیم و در قولنامه قید شد که پروانه بدون بدهی است ضمنا پروانه مربوط به سال ۹۲بوده و اون موقع بیمه پروانه ساختمان معافیت داشت و ما بدون بیمه مجوز و پروانه ساختمان را گرفتیم،، اما حالا بعد از گذشت ۳ سال از معامله و ساخت ساختمان خریدار مدعی شده که ما به بیمه ۳۶ میلیون بدهی داریم و از اونجا که پروانه ما بدون بیمه بوده باید ما بپردازیم در صورتیکه ما زمینو صرفا با پروانه ساخت به ایشان واگذار کردیم نه با بیمه و برگ سبز پروانه که نشانه تسویه ما با شهرداری است رو به ایشان دادیم و ضمنا ایشان در موقع خرید از شهرداری استعلام کرد و در قولنامه قید شده که مدارک زمین و پروانه به رویت خریدار رسیده و مورد قبول خریدار قرار گرفته حالا بعد از سه سال شکایت کرده که ما برای پروانه ساخت به بیمه تامین اجتماعی بدهکار بودیم که همراه با جریمه تاخیر باید ۳۶میلیون به بیمه پرداخت کنیم؟!!
چند تا سوال
۱-بنده زمین و با پروانه ساخت به ایشان تحویل دادم بدون بدهی به شهرداری و مهندس ناظر که کارت سبز پروانه دلیلی بر این مدعاست آیا با توجه به اینکه ما قصد ساخت و نداشتیم و بعد از خرید ایشان کارفرما شدند آیا حق بیمه ساخت و ساز هم بر عهده ماست یا خودش به عنوان مالک و کارفرما ساختمان باید بپردازد؟
۲-در سال ۹۲ حق بیمه تامین اجتماعی پروانه ساختمان حذف شد و ما از این قانون استفاده کردیم و پروانه ساختمان و گرفتیم بعد از معامله خریدار بدلیل اضافه بنا احتمالا پروانه جدید گرفته و شامل قانون جدید شده که باید حق بیمه بپردازد آیا بازهم ما باید بیمه را بپردازیم
۳-با توجه به بند آخر قولنامه بنگاه که ایشان مدارکو دیدن و مورد قبول ایشان قرار گرفته میتوان دعوی را رد کرد و بگیم ایشان مدارک و دیدن و استعلام کردن و قبول کردن دعوی رد می باشد؟؟؟؟
۴-بنظر شما راهی بهتر برای رد دعوی وجود دارد
متشکرم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بایستی مدارکتان را بررسی نماییم .

با سلام به لحاظ حقوقی می بایست تمام شرایط و متن قرارداد شما بررسی و رویت گردد ولی در خصوص بحث بیمه که در سوال ذکر نموده اید چنانچه در قرارداد هیچ صحبتی از آن نشده باشد شما مکلف و موظف به پرداخت وجه بیمه نمیباشید