چیکار کنم مهریه م بگیرم؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۵۲۱ #83112009

سلام من ۱۵ ساله ازدواج کردم مهریم ۲۱۴ سکه و نصف خونه بوده که باید پدر شوهرم میدادن اما الان میگن مهریه نصف خونه نبوده و ۱۰ میلیون بوده در برگه ای که شب خاستگاری تنظیم کردن و همه کسایی که بودن امصا زدن نصف خونه هست اما چون پول محصر اونتوری که اونا میگن کم بشه معادل اون ۱۰ تومن نوشتن ایا همچین چیزی امکان داره؟اما موقع خوندن خطبه عاقد گفتن نصف خونه معادل ۱۰ تومن ولی توی قباله ازدواج فکر میکنم چیزی از نصف خونه برده نشده ایامن میتونم نصف خونرو بگیرم یا نه؟؟؟
ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مهریه یا صداق مندرج درسندازدواج معیارمی باشد.

سلام به نظر می رسد مهریه مقدر شما ۲۱۴ سکه اس و اظهارنظر قطعی منوط به بررسی مدارک شما است

۲۱۴سکه مهریه شما قطعی است بابت خانه مدارک نیاز به بررسی است

بهتر است عقدنامه شما رویت شود لیکن مهریه شما انچه در عقدنامه ذکر شده خواهد بود

سلام
مهریه همان است که ذکر کردید
برای اظهار نظر باید مدارک شما به رویت وکیل برسد

با سلام و احترام

مهریه شما همان ۲۱۴ سکه است.

با سلام به نظر میرسد مهریه شما همان ۲۱۴سکه مذکور باشد آنچه که در سند ازدواج شمانوشته شده مهریه نیزهمان مقدار میباشد و قابل مطالبه است.