چکی که گرفته ام را وصول نمیکنند، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۲۱ #83106939

با سلام
بنده در تاریخ ۹۸/۱۲/۲۹ اتومبیل تصادفی خودرا به شخصی فروختم و بین خودمان قولنامه دستی نوشتیم که به موجب ان خریدار ۱۶ میلیون ان را به کارتم ریختن و ۱۰میلیون ان را چک داده اند که هنوز پاس نکرده اند و بهونه میاورند. از طرفی هم پلاک بنده روی ماشینه و سند نزدیم و در قولنامه قید نکردیم که هر خلافی انجام بشه با پلاک به عهده خریدار است.خواستم راهنماییم کنید که چکار کنم بابت چک و ماشین شکایت کنم که برام مشکلی پیش نیاد و محکوم بشن با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید به استناد قرارداد فروش خود با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود دعوی الزام خریدار به انتقال رسمی اتومبیل و فک پلاک را اقامه کنید و نیز بابت طلب خود علیه ایشان دادخواست مطالبه وجه تقدیم نمایید

ابتدا تقاضای توقیف پلاک را به اداره راهور تقدیم کنید، نیازی به مراجعه به دفتر خدمات قضایی برای فک پلاک نیست، ولی برای مطالبه چک میتوانید بعد از برگشت کردن مطالبه کنید و حتی میتوانید همان خودرو را هم توقیف سیستمی و فیزیکی کنید.

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات

هموطن گرامی ابتدا با حضور در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خود و با تنظیم و ارسال اظهار نامه قانونا" و رسما" به شخص اطلاع داده واز خریدار درخواست فک پلاک خود را داشته باشید سپس با مراجعه به اداره راهنمایی و رانندگی اقدام به فک پلاک خودرو نموده وخودرو توقیف نمایید در صورتی که از این مسیر نتیجه ای نگرفتید مجددا"با حضور در دفتر خدمات قضایی اقدام به ثبت دادخواست حقوقی فک پلاک نموده وخودرو توقیف نمایید و همچنین میتوانی در سررسد چک با مراجه به شعبه مربوطه اقدام به برگشت زدن چک نموده و با ثبت دادخواست تامین خواسته اموال فرد را توقیف نمایید.

. موفق باشید

سلام
با برگشت چک و تامین خواسته نسبت به توقیف اموال اقدام فرمایید

با سلام
اقدام به برگشت زدن چک نموده و با تامین خواسته خودرو را توقیف نمائید

از طریق دفترخدمات قضایی برای مطالبه وجه و فک پلاک اقدام نمایید.

فورا چک را فرم بزنید و با درخواست تامین خواسته اموال خوانده را توقیف کنید.