طلاق از طرف مرد چطور به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۱۰ #83097321

سلام خسته نباشید بنده برادرم یک خانومی داره که قرار بوده دوسال پیش عروسی بگیرن‌ و برن‌
سر زندگیشون‌ ولی متاسفانه یک هفته قبل عروسی خانومش زد زیر همه چی و رفت دادگاه و‌میگه مطالبات رو میخوام‌ الان‌ نه‌ حاظر به زندگی هست نه طلاق من‌ باید چکار کنم تا کی برادرم‌ باید پاسوز خانوم باشه و دولت هم‌ میگع‌ چون‌ با کله هست الزام‌ به تمکین‌ براش وارد نیست‌لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام زوج میبایست برای طلاق حقوق مالی زوجه پرداخت یا تعیین تکلیف نمایید

سلام.در هر صورت زوج موظف به پرداخت حقوق مالی است....

مرد با پرداخت حقوق مالی زوجه میتواند برای طلاق اقدام کند.

با درود در هر صورت زوج موظف به پرداخت حقوق مالی است

سلام زوج می تواند برا ی طلاق اقدام کند

سلام
زوج با پرداخت حق و حقوق مالی زوجه میتواند هر زمانی برای طلاق اقدام کند

زوج می تواند هر وقت که بخواهد زوجه را طلاق دهد البته می بایست حقوق مالی زوجه. را پرداخت نماید