آیا راهی برای اعاده دادرسی و ابطال احکام قبلی و در نهایت اجرای عدالت وجود دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲۳ #83095882

با سلام
پدر بنده در سال ۱۳۹۰ طی یک توافقنامه دست نویس با شخصی توافق کرد که به او وکالت تام الاختیار بدهد تا شخص مذکور ضمن سازش با مستاجرین (صاحبین سرقفلی) یک دهنه مغازه (سه دهنه یکپارچه) ، در پایان سند مغازه را به نام پدرم منتقل کند. اما آن شخص، با فریب پدرم، اصل سند مادر شش دانگ منگوله دار را از پدرم گرفت و بصورت مخفیانه و در سال ۱۳۹۲ مغازه ها را به نام خودش زد و برای خودش سند گرفت. پدرم توسط وکیل در کرج (مغازه ها در کرج هستند) اقامه دعوی کرد اما متاسفانه در هر دو دادگاه بدوی و تجدید نظر علیرغم اینکه وجود کلاهبرداری و خیانت در امانت واضح بود، در پرونده شکست خورد. حکم تجدید نظر در دی ماه سال ۱۳۹۶ صادر شده است. می خواستم بدانم آیا راهی برای اعاده دادرسی و ابطال احکام قبلی و در نهایت اجرای عدالت وجود دارد؟
با توجه به اینکه مغازه ها تقریبا تمام سرمایه ۵۰ سال کار شبانه روزی پدر من بود...

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر امکان اعاده دادرسی ندارید مگر انکه بی اعتباری مدارک مورد استناد پرونده احراز شود یا مدارک جدیدی در این خصوص کسب نمایید

در این مورد باید تمامی مدارک و دلایل و اسناد شما بررسی شود تا بتوان شما را راهنمایی کند

اعاده دارسی شامل شما نیست

سلام
دوست عزیز اعاده دادرسی از طرق فوق‌العاده شکایت از آرا می باشد لذا در موارد بسیار خاص و محدود و تنها در صورت تحقق جهات مصرح در قانون امکان پذیر است لذا تا پرونده شما و مدارک و استناد و ادله شما رویت نشود نمی توان در این خصوص نظر داد.

با سلام
باید توجه داشته باشید که اعاده ی دادرسی از احکام قطعیت یافته باید در مهلت مقرر ( بیست روز پس ازتاریخ ابلاغ) مطرح گردد . و همچنین باید جهات اعاده برای طرح دادخواست وجود داشته باشد

اعاده دادرسی مگر درصورتی دلیل جدیدی پیداشده باشد