خودرویی که خریده ایم، ایراد دارد، آیا میشود معامله را فسخ کرد یا خسارت گرفت؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۹ #83094691

سلام
همسرم ۴ روز قبل یک ماشین خریده که صاحب ماشین گفته رنگ نداره امروز بنده ماشین و بردم کارشناسی گفتن، دور رنگه زنگ زده به صاحب قبلی گفته، مالمو فروختم پولمم گرفتم برو هر کار میخوای بکن قطع کرده، دوباره زنگ زده بیا بریم نمایشگاه قیمت بگیریم، با این شرایط هرچی گفتن بقیه پولمو بده گفته چشاتو باز میکردی بعد میخریدی قطع کرده، همسرم کارمنده نمیتونه بره دنبال شکایت و...
آیا میتونه به من وکالت بده که برم دنبال شکایت و‌..
آیا میشه معامله را فسخ کرد یا خسارت گرفت؟
تفاوت ماشین بی رنگ و رنگ دار حدودا ۱۰ تومنه که ما ضرر کردیم.
ولی ما هیچ قولنامه ای ننوشتیم همون روز رفتیم تعویض پلاک و سندم زدن به نام.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی با توجه به خیار عیب و یا معامله را فسخ نمایید یا مطالبه خسارت نمایید . ابتدا تامین دلیل انجام دهید .

ماده ۴۲۲ قانون مدنی :اگر بعد از معامله ظاهر شود که مبیع معیوب بوده مشتری مختار است در قبول مبیع معیوب یا اخذ ارش یا فسخ معامله.
اگر ماشین با قید سالم بودن خریداری شده است بعد از اتمام معامله معیوب بودن مشخص شده است می توانید معامله را فسخ کنید یا مابه التفاوت را مطالبه کنید.
همسرتان یا باید شخصا پیگیری قضایی کنند یا به یک وکیل دادگستری وکالت دهند.

باسلام
میتوانید بعلت عیب موجود در ماشین که بعد از عقد متوجه آن شدید مختار هستید یا تقاضای فسخ معامله را نمایید یا اینکه خسارت بگیرید

می توانید تقاضای خسارت کنید ( ده میلیون ) چون درمعامله مغبون شدید

چنانچه در مبایعه نامه خودرو بی رنگ عنوان شده باشد، میتوانید به عنوان خیار عیب یا معامله را فسخ کنید یا خسارت بگیرید در زمینه خیار عیب ماده ۴۲۲ قانون مدنی مقرر نموده اگر بعد از معامله ظاهر شود که مبیع معیوب بوده مشتری مختار است در قبول مبیع معیوب با اخذ ارش یا فسخ معامله.