منکر هر گونه همکاری شده و حتی خورده حساب حقوق روزهای آخر را هم موکول به آینده نموده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۸۶ #83077365

سلام من و پرستار دیگر که از پیرمردی پزشک نگهداری میکردیم که با یک پسر سرورش به تنهایی زندگی میکرد. روزهای قبل از مرگش تصمیم گرفت به دفتر خانه بیاید تا به ما مقداری کمک کند و بجز آن اجازه فروش یکی از زمینهایش را داد تا آنرا برای چند نفر دیگر از جمله یک پیرزنی که سالها قبل همسرش بوده بفروشیم و بدهیم. پس از صحبت تلفنی با وکیل خود با برخورد شدید پسر ناخلف عیاش خود روبرو شد و تا جایی که متوفی از ترس فرزند به صورت مخفیانه برای ما بر روی کاغذ وصیت کرد البته به علت پارکینسون شدید نتوانست تمام سه صفحه را با دست خط خود خانا بنویسد. و در لابلای نوشته های بد خط نیاز شد پرستار آقا ادامه دهد و در پایان متوفی امضا کرده و تاریخ زده و مهر خود را. حدود یک هفته است که فوت کرده آمد و ما با فرزندش تماس گرفتیم و منکر هر گونه همکاری شده و حتی خورده حساب حقوق روزهای آخر را هم موکول به آینده ها کرد. من کپی برگه هارو برایتان می‌فرستم لطفا شما آقایان و خانمهای وکیل به ما و این چند خانواده کمک و راهنمایی دهید تا چه کنیم زیرا در حال حاضر شرایط گرفتن وکیل را نداریم

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگردر مدارک تنظیمی اموالی را به اشخاصی منتقل نموده باشد ، اشخاص ذینفع می توانند از طریق قانونی اقدام نمایند

سلام
باتوجه به توضیحات داده شده به نظر میرسد۱-با فوت ایشان شما دیگر اجازه فروش ملک را ندارید حتی اگر از ایشان وکالت محضری داشته باشید ۲- راجع به وصیت،به نظر میرسد مورد تردید وراث قرار گیرد یاادعای جعل مطرح شود که به کارشناس اصالت خط ارجاع خواهد شد ۳- راجع به حقوق معوقه، باارائه مدارک و ادله موجود علیه وراث اقدام به طرح دادخواست نمایید

با سلام، خوشحال خواهم شد که در خصوص موضوع معنونه ضمن ملاحظه اسناد و مدارک تنظیمی، بتوانم کمکتان نمایم ...