پدربزرگم چطور می تونه اون قسمتی که واگذار کرده رو پس بگیره؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۳۰ #83063509

با سلام
پدربزرگ من بیست سال پیش یه قسمتی از خونه ش رو داد برای ساخت آب انبار عمومی روستا(بصورت رسمی توی اوقاف ثبت نکردن، فقط بین خودش و چندتا از ریش سفیدان کاغذی نوشتن)
و چون سقف آب انبار همسطح با حیاط خانه بود، از نظر هوایی یعنی سقف آب انبار رو واگذار نکرد و نوشت که واگذار نکرده سقف رو.
حالا بعد از بیست سال که آب انبار اصلی روستا ساخته شده، این آب انبار دیگه کاربرد خاصی نداره.

متن کاغذی که نوشته شده رو میذارم:
غرض از تحریر آنست که آقای ... حاضر گردید از برای خدا یک قطعه ملک خود را بمساحت ... طول و ... عرض واگذار نمود از برای آب انبار اهالی روستا که عمومی استفاده شود و توضیح آنکه ملک نامبرده فوقانی ملک ذکر شده از نامبرده فوق الذکر می باشد.

با تشکر

مشاوره حقوقی وقف
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام نمی شودپس بگیرد.

با احترام چون وقف کرده اند امکان پس گرفتن ندارد

به صراحت منظور وقف استنباط نمی گردد و بیشتر ظهور در اذن انتفاع دارد.

بنام خدا،نمی تواند پس بگیرد.

درود
اگر وقف کرده قابل رجوع نیست.

باسلام
درصورت متعذرشدن جهت مصرف اقراب به غرض واقف تبدیل میشود

برای اظهار نظر در این خصوص باید از جزئیات آگاهی داشت ولی بطور کلی از الفاظ بکار رفته در تحریر سند فوق نمیتوان تلقی وقف را نمود . اصولا به دلیل عدم قرائت صیغه وقف نمیتوان واژه وقف را بکار برد . به نظر میرسد که اذن پدربزرگ در استفاده عامه از ملک خود قابل رجوع باشد .