آیا شورای حل اختلاف میتونه حکم تخلیه توی این وضعیت و با این بازی ایشون صادر کنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۷۷ #83062643

با سلام
بنده در ملکی ۳ ساله مستاجر هستم
با افزایش تورم وحشتناک امسال مالک منزل من اول میخواست تمدید کنه که منصرف شد. بعد گفت میخوام بفروشم . الان هم میگه میخوام بیام خودم بشینم- خودش ایران نیست به دروغ میگه میخوام برگردم و تخلیه میخوام
۴ تا هم خونه جاهای مختلف داره

لازم به توضیحه رهن خونه من ۱۷۰ میلیون با ماهی ۳۰۰ تومنه
و این ۳۰۰ تومن چون هم چون ناچیز بوده و ایشون در ایران نبوده ارتباط نداشتیم که به حسابشون واریز بشه و مطالبه هم نکردن و در جایی از قرارداد هم ذکر نشده که کجا پرداخت بشه

ممنون از همفکریتون

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام در صورتی که قرارداد اتمام پیدا نموده است و قرارداد جدید نداشته باشیدموجر میتواند تخلیه عین مستاجره را بگیرد.

بسمه تعالی : چون روابط موجر و مستاجر حاکم است لذا در زمان اتمام قرارداد مستاجر مکلف به تخلیه است و لذا عدم تخلیه بمنرله تصرف عدوانی تلقی میگردد و جرم مسلم و محرز است و لازم بذکر است نیازی به تجسس درعلت تقاضای تخلیه از جانب موجر توسط مستاجر نمیباشد و موجر میتواند از بیان علت خودداری نماید

سلام
با توجه به وضعیت بیماری شایع اکثرا حکم تخلیه را دیر تر صادر مینمایند و ببرسی میکنند در صورت توانایی موجر و اینکه اگر چندین واحد دیگر دارد و به این واحد نیاز نداشته باشد با حکم تخلیه موافقت نمینمایند