اگر خودرو رفع توقیف شد میتونم بفروشم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۳۴ #83051771

با سلام
خودرو بنده بابت مطالبه مهریه توقیف شد، بنده تمام داراییم همین خودرو هست و بابت اجاره خونه چون مبلغ رهن ندادم اجاره بالا پرداخت میشه به همین دلیل ناچار شدم هم در اسنپ کار کنم و هم در یک شرکت خصوصی که نیاز به یه نفر با خودرو شخصی داشت مشغول بشم،برگه استخدام بنده که در ان ذکر شده داشتن خودرو از الزامات استخدامه و مدارک اسنپ رو تحویل اجرای اسناد دادم سوالم اینه آیا خودرو بنده رفع توقیف میشه و اگر شد میتونم بفروشم و روی مبلغ رهن خونه بذارم و.با الباقیش یه پراید بخرم،خودرو بنده در حال حاضر پرشیاست،ممنونم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه خودرو وسیله معاش شما می باشد لذا جزء مستثنیات دین بوده و در صورت اثبات رفع توقیف خواهد شد

سلام خودرو جز مستثنیات دین نیست وقابل توقیف است لکن اگر اثبات کنید که وسیله امرار معاش شماست جز مستثنیات دین محسوب شده و رفع توقیف می شود بعد از ان میتوانید برای فروش اقدام کنید پولی که بابت رهن منزل هم داده اید جز مستثنیات دین و قابل توقیف نیست

بله
می تونی بفروشی مبلغی به رهن خوونه بدی و با مبلغ باقیمانده یه خودرو بخری و گذران زندگی بکنی

درود
اگر ثابت شود خودرو شما وسیله امرار معاش است رفع توقیف می شود.

سلام وقت بخیر
اگر ثابت کنید خودرو از مستثنیات دین وبا ان امرار معاش
بله باید رفع توقیف شود و بعد در فروشش هم آزاد هستید

پس از رفع توقیف امکان فروش وجود دارد..خودرو از مستثنیات دین به شمار نمی رود مگر اینکه بتوانید ثابت کنید وسیله امرار و معاش شماست

با درود اموال توقیفی را نمبتوان فروخت و خودرو اصولا مستثنیات دین نیست و اگر بتوانید جز مستثنیات لحاظ کنید پس از رفع توقیف می‌توان آن را به فروش رساند