از شماره شخص دایورت کننده شکایت کنم یا شماره شخصی که مزاحمت ایجاد کرده؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵,۵۹۱ #83049365

سلام
یک شخص روانی که می شناسمش مزاحم تلفنی داره بجای اینکه بلاکش کند مدام خطشو دایورت میکنه روی خط خودم و منزلمون و برامون مزاحمت ایجاد میکند،
حالا باید با چه عنوانی شکایت کنم؟
از شماره شخص دایورت کننده شکایت کنم یا شماره شخصی که مزاحمه؟
با سپاس

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

بر اساس ماده ۶۴۱ قانون مجازات اسلامی در مورد مزاحمت تلفنی:
«هر کس به وسیله تلفن یا دستگاه‌های مخابراتی دیگر برای اشخاص ایجاد مزاحمت کند، علاوه بر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات، مرتکب به حبس از یک تا ۶ ماه محکوم خواهد شد.»

لذا علاوه بر امکان پیگیری از سوی شرکت مخابرات، از طریق دادسرا و در قالب شکایت کیفری نیز می توانید با عنوان مزاحمت تلفنی از دایورت کننده و مزاحمان شکایت نمایید.

توصیه می شود جهت پیگیری این موضوع حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما

ازهمان شخصی که می شناسیدش ، شکایت کنید

با سلام
می توانی از هر دو شکایت کنی ولی اونی که دایورت می کنه در طرح شکایت موثرتره چون نفر بعدی میتونه استدلال کنه شماره تو را نگرفته است

با سلام.
از آنجا که شخص اولی قصد مزاحمت برای شما را ندارد ،و این شخص دوم است که از باب فرار از مزاحمت،خط را بر روی تلفن شما دایورت نموده و سبب نا آرامی شما شده،
لذا شکایت از شخص دوم قابل اجراست.
زیرا شکایت از شخص اول زمانی ملاک است که او‌قصد مزاحمت به شما را نیز داشته باشد.
و این در حالیست که فقط دنبال شخص دوم است و اصلا اطلاع ندارد که دایورتی صورت گرفته است.

سلام دوست عزیز
از هر دو به عنوان مزاحمت شکایت کنید

سلام
از هر دو خط شکایت مزاحمت تلفنی کنید.

سلام
نسبت به هر دو می توانید اقدام نمایید