چگونه برای مطالبه مبلغ شراکت اقدام کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۵۱ #83048404

با شخصی شراکت داشته ام. شراکت نامه ننوشتیم. خودرو، دامداری، مغازه قصابی، علوفه دام و نیز نگهبانی، نگهداری و وارسی دام ها نیز با بنده بود، ایشان در حد چک و سفته برای خرید دام ها پول فروش دام و گوشت را ایشان بر میداشتند و قرار بود آخر پس از حساب کتاب تقسیم شود. خلاصه اینکه دست آخر ایشان زیر بحث شراکت زده و ادعا کردند بنده کارگر ایشان بوده ام. سفته هایی از قبل شراکت از من داشتند که با آنها مرا تهدید میکنند که اگر خواستار طلب ام باشم روی آنها اقدام میکند. خلاصه اینکه من شکایت نامه و استشهاد نامه ای با امضا شاهدین نوشتم، فاکتور های دستی بابت خرجها و طلب هایم داشتم را هم ضمیمه کردم و درخواست حسابرسی کردم.
آیا ایشان میتواند کاری بکنه و حق مرا ندهد؟
دفتر حساب کتاب را هم ایشان برداشته اند و آنرا جهت حسابرسی نمی آورد.
چه راهکار قانونی دیگری برای رسیدن من به طلب ام وجود دارد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است ابتدا برای ایشان اظهارنامه ارسال نمایید

سلام
شراکت شما از نوع شراکت مدنی ست لذا با تقدیم دادخواست به دادگاه از دادگاه بخواهید با توجه به اسناد و مدارک مربوط به شراکت و ادله ی ابرازی مثل شهود و ارجاع موضوع به کارشناس حسابداری نسبت به تعیین سهم الشرکه شما اقدام کند.

سلام
در این خصوص باید به ادله قوی تری استناد نمایید و پذیرش شهادت شهود شما بستگی به نظر قاضی دارد و حتمی نیست

ابتدا مدارکی دال براثبات شرکت خویش ارائه و سپس باشهود درمقام مطالبه طلب اقدام کنید

بسمه تعالی: فرض سوال حضرتعالی : برای شراکت آیا سهم الشراکه قرار دادید و پرداخت کردید ؟ یا چیزی شبیه به این مطلب ؟ آیا حساب دو امضا افتتاح نکرددید؟ در این باب از مسائل بدست آوردن مدرک بسیار مثبت خواهد بود. لذا ابتدا شراکت خودتان را ثابت کنید

با سلام ووقت بخیر
قبول کردن نظر شاهدین بستگی به نظر قاضی پرونده دارد و باید اسناد و مدارک موثقی دال براثبات ادعای خود به دادگاه ارائه دهید .

سلام دوست گرامی
بهرحال شما بایستی نسبت به اثبات ادعای خود اقدام کنید و اینکه قاضی در این مورد نظر شهود را بپذیرند بستگی به نظر قاضی دارد