طرح شکایت از پرستار سالمند استخدام شده از طرف شرکت پرستاری، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۰۶۷ #83039637

سلام
طبق قراردادی با شرکت پرستاری خانمی را به عنوان مراقب سالمند برای مدت شش ماه با شرایط مشخص استخدام کردم، متن قرارداد را شخصا تنظیم کردم و به امضا، مهر و اثر انگشت شرکت، مراقب و‌ اینجانب رسید، خانم مراقب پس از دو ماه بدون اطلاع ترک کار کردند، ایشان به عنوان ضمانت حسن انجام کار مبلغ ۱۰ میلیون تومان سفته نزد شرکت دارند.
میخواستم ببینم برای اجرای این ضمانت( سفته) باید یه مراحلی رو طی کرد و به کجا خواهد رسید؟
چقدر زمان خواهد برد و کلا پروسه ی انجام این کار چطور است؟
قطعا ایشان توان مالی پرداخت این خسارت رو ندارند، درین صورت چه پیش خواهد آمد؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام همراه گرامی
اگر خسارت قراردادی پیش بینی شده باشد شما می توانید طبق آن اقدام کنید در غیر اینصورت ابتدا بایستی وقوع خسارت به خود را اثبات کنید پس از آن نسبت به دریافت خسارت اقدام کنید و سفته ها به عنوان وسیله ای برای اقدام و پرداخت در اختیار دارید و خود سفته مستقلا بدون قرارداد برای شما اعتبار ندارد چرا که ضمامنت و پشتوانه قرارداد است

چک و سفته ای که کارفرما از کارگر میگیرد بابت حسن انجام کار و خسارات وارده احتمالی است. و نزد کارفرما امانت است. اگر از ترک کار کارگر خسارتی به شما وارد شده ابتدا خسارات وارده را باید در دادگاه ثابت کنید سپس به همان میزان از چک یا سفته وصول کنید.

بایستی قراردادتان بررسی شود

با سلام . می بایست متن قرارداد ملاحظه شود. چنانچه مدعی بروز خسارت و ضرر و زیان باشید ابتدا بر اساس متن قرارداد در غیر این صورت با اثبات ضرر و زیان وارده را بر اساس قواعد عام مسئولیت مدنی مطالبه کنید.