دادگاه جلسه دادرسی رو تجدید کرده، جلب ثالث باید پذیرفته بشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۴ #82993574

باسلا م .
در خصوص ملک مشاع ، دادخواست خلع ید مطرح کردم .
جلسه دادرسی ، خوانده ( متصرف مال مشاع ) نیامد و لایحه داد که کرونا دارم و....
قاضی هم وقت رسیدگی به لحاظ ضرورت اخذ توضیح از طرفین رو تجدید کرده .
ماده ۱۳۵ آدم : امکان جلب شخص ثالث تا پایان جلسه اول دادرسی ممکن است
با توجه به اینکه دادگاه جلسه دادرسی رو تجدید کرده ، جلب ثالث باید پذیرفته بشه ؟ یا دادگاه رد میکنه خواسته جلب ثالث رو ؟
باتشکر .

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جلسه دادرسی تشکیل نشده و دادگاه وارد ماهیت نگردیده، دادخواست جلب ثالث قابل طرح است

با سلام ، بله جلسه اول دادرسی هنوز تشکیل نشده و طرفین همچنان دارای تمامی حقوق و تکالیف مندرج در قانون که تا جلسه اول یا پایان جلسه اول دادرسی قابل اعمال است می باشند

با سلام
در صورتی که جلسه اول تشکیل نگردیده و صراحتا مقام قضایی محترم در صورتجلسه عدم وجود شرایط جهت برگزاری جلسه را مرقوم نموده اند میتوانید دادخواست جلب ثالث خود را در جلسه آتی تسلیم نمایید . اما در صورتی که جلسه آتی جلسه دادرسی دوم محسوب میگردد ، میتوانید ضمن تقدیم دادخواست تجدید نظر ، دادخواست جلب ثالث خویش را نیز تسلیم نمایید.

با سلام.
جلسه اول هنوز تشکیل نشده است و وقت جلسه شما تجدید شده است. لذا جلسه بعدی به عنوان جلسه اول رسیدگی محسوب می شود.