زمان رسیدگی دادگاه ابطال سند رسمی چقدر طول می کشد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶,۱۰۳ #82970372

اینجانب زمینی دارم که قولنامه از صاحب اصلی زمین دارم و شهرداری سند تک برگی گرفته با سند جعلی ما سال ۹۷ شکایت کردیم و الان یکسال ونیم تقریبا از زمان دادگاه می گذره و شعبه دادگاه هم سه بار قاضی عوض کرده و دوبار جلسه رسیدگی با قاضی قبلی و جدید گذاشته ولی دادگاه هنوز رای نداد چقدر زمان می بره تا رای صادر بشه؟چیکار باید کرد تا رای زودتر صادر بشه؟
ممنون یاعلی

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از راه بهتری که زمان کمتری میبرد باید استفاده مینمودید .تا اگر متصرف شده حداقل رفع تصرف کنید و اگر هم نکرده از اثبات مالکیت خود و ...

بستگی به استعلامات و مدارک و دلایل و اصول اسناد، پرونده دارد

در صورتی که شرایط فراهم باشد قاضی محترم در اسرع وقت و نهایتا ظرف یک هفته رای را صادر می نماید.اما خب پیگیری از شعبه مطروحه بهتر است

تعیین زمان رسیدگی با دادگاه است

زمان رسیدگی و صدور رای قابل پیش بینی نمی باشد و بستگی به استعلامات و مدارک و دلایل پرونده دارد

با توجه به کثرت پرونده ها در مراجع قضایی و محتویات پرونده شما وتا زمان اقناع قاضی پرونده شما زمان خواهد برد در صورتی که مدارک و مستندات کافی در پرونده بوده و قاضی نیاز به مدرکی دیگر نداشته باشد در اسرع وثت رای را صادر خواهد نمود و اگر صورتجلسه آخرین جلسه انجام شده باشد حداکثر ظرف یک هقته رای را صادر خواهد کرد.

باسلام واحترام
پرونده برای صدورحکم باید آماده شده باشد تا قاضی بتواند حکم صادرنماید و زمان دقیقی نمیتوان مشخص کرد بعدازآخرین جلسه قاضی ظرف یکهفته
حکم صادر میکند حتما به شعبه دادگاه مراجعه نمایید و روند آن راجویاشوید