فحاشی و توهین در واتس اپ جرم است؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۱,۵۲۱ #82968848

سلام اگر کسی فهاشی و توهین به صورت ویس صدا در واتس اپ به بنده داده باشد جرم محسوب میشود ایا؟جرمش چیست؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود بله جرم می باشد و مجازات آن جزای نقدی خواهد بود.

درود
بله جرم است و مجازاتش جزای نقدی است.

بله جرم توهین محسوب شده و مجازات آن جزای نقدی است و اگر مشمول قذف باشد مجازات شلاق دارد ولی باید انتساب صدا به آن شخص ثابت شود.

سلام.بله جرم است و بسته به نوع الفاظ می تواند مجازات متفاوتی داشته باشد

با سلام
توهین جرم محسوب می شود لیکن تا یکصدهزار تومان جزای نقدی در صورت اثبات شامل محکوم علیه خواهد گردید

جرم محسوب میشود ولی اثبات آن مقداری مشکل است و در صورت اثبات متهم مجازات میشود.

توهین در هر محیطی چه حقیقی چه مجازی، جرم است و در صورت اثبات منجر به محکومیت میشود.