طلاق غیابی در صورت بارداری زوجه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۹۴۹ #82967

زوج نمیدانسته زوجه حامله می باشد و حکم طلاق را به صورت غیابی(بدلیل عدم مراجعه زوجه به دادگاه علیرغم اطلاع) از دادگاه گرفته بعد از صدور حکم طلاق (هنوز به محضر نرفته است و گواهی عدم بارداری نیز اخذ نشده است) متوجه شده که زوجه حامله می باشد با توجه به اینکه در حکم قید شده زوجه حامله نمی باشد و مبلغی بعنوان نفقه تعیین شده، چه تغییراتی در حکم صادره ایجاد می شود و زمانی که زوج اصرار بر طلاق دارد چه باید بکند؟
(توضیح اینکه زمان درخواست طلاق تا صدور حکم غیابی بیش از4ماه طول کشیده و در ماه سوم از زمان درخواست طلاق و یکماه قبل از صدور حکم زوجه باردار شده است بعبارتی درزمان صدور حکم زوجه تقریباً بین یکماه تا یک ماه و نیم باردار بوده است.)

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر حکم به صورت غیابی بوده است کجا قید شده است که زوجه حامله میباشد؟