فروش آپارتمان بعد از بستن درخواست مهریه از ثبت آیا فرار از دین محسوب میشود ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۷ #82965201

سلام . زوجه از طریق ثبت مهریه خود را درخواست کرد ، اما تنها آپارتمان بنده جزء مستثنیات دین محسوب شد و توقیف نشد . الان زوجه درخواست کرده که پرونده ثبت بسته شود و میخواهد از دادگاه اقدام کند . در این فاصله بین بستن ثبت و قبل از اقدام از دادگاه میتوانم آپارتمانم را بفروشم ؟ آیا در رای اعسار بنده به مشکل بر میخورم ؟ یا به چه مشکلی بر میخورم ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تا قبل از صدور حکم قطعی می توانید اقدام به فروش آن نمایید.

سلام وقتی ملک جز مستثنیات دین محسوب شده است هیچ مشکلی بابت انتقال و فروش آن ندارید.

سلام
امکان فروش ملک را دارید اما چنانچه برای توقیف نشد نچنین کاری را انجام میدهید پیشنهاد می دهم که این کار را نکنید چرا که در هر صورت این ملک از مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست

بله میتوانید بفروشید واین کار هیچ مانعی ندارد وفرار از دین محسوب نمیگردد زیرا فروش اموال بعداز قطعیت حکم مهریه طبق رای وحدت رویه دیوانعالی جرم محسوب میگردد لذا ثبت دادخواست مهریه نمی تواند مانع از فروش اموال گردد