بنده چه وکالتی باید به ایشان بدهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۱ #82946026

سلام
میخواستم بدونم من برای دوستم دارم جواز میگیرم یعنی جواز مغازه ایشون به نام من گرفته میشه ایشون میخوان بهشون وکالت بدم.
چه جور وکالتی باید بدم؟
که فقط اختیارات در رابطه با جواز باشه یعنی مشکلی پیش نیاد در آینده یا سو استفاده ی دیگری از وکالت نشه؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اعطای وکالت کاری می توانید اقدام نمایید

سلام
وکالت کاری دهید
وکالت عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین طرف دیگر را برای انجام امری نایب خود می نماید
وکیل نمی تواند عملی را که از حدود وکالت او خارج است انجام دهد
دقت در نحوه حدود اختیارات وکیل و پرهیز از به کار بردن عبارات مبهم اصلی است که باعت روشن شدن آثار وکالتنامه و جلوگیری از بروز اختلافات در عقد وکالت و دیگر قراردادها می گردد.

طبق حدود اختیارات ، وکیل می تواند اقدام کند

شما فقط وکالت کاری در آن زمینه دهید یعنی در وکالت نامه نوشته شود وکالت در اخذ جواز کسب با محضر دار صحبت کنید خودش میداند چگونه بنویسد که مسولیتی در امور دیگر متوجه شما نباشد

وکالت کاری دهید و در آن اختیار ات ایشان را محدو د به حیطه ای کنید که قصد دارید وکالت دهید عملا دیگر امکان سو استفاده وجود ندارد

با سلام
شما باید ببینید از نظر اتحادیه و ... دادن اجاره جواز کسب امکان پذیر هست یا خیر یا امکان قایم مقام داشتن وجود دارد یا خیر
اگر وجود دارد تحت همان شرایط عمل کنید. وکالت همواره مسئولیت زا می باشد.