رابطه نامشروع بعد از دو هفته مشخص خواهد شد که با چه کسی بوده است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۹۷ #82936

با عرض سلام و خسته نباشید
یکی از دوستان بنده مدت زمانی هستش که با خانومی که متاهل هستن در ارتباط هستن و تا الان هیچ رابطه ای بین اونا نبوده الان مدتی است که زن بخاطر اقدام به طلاق و جدا شدن از همسرش از خونه خارج شده و در خانه مادر خود سکونت دارد اگر تو این مدت زمانی که اقدام به طلاق کرده و در حال انجام کار های طلاق هستن دوستم با این خانوم رابطه جنسی داشته باشه توی دادگاه مشکلی برای این خانوم پیش نمیاد؟
اگر شوهر خانوم شکایت کنه که خانوم رابطه جنسی با کسی غیر از خودش داره چطوری میتونه ثابت کنه؟
اگر پزشکی قانونی بعد دو هفته زمان حدودی رابطه رو تشخیص بده این خانوم میتونه ادعا کنه که بعد از اقدام به طلاق با خود همسرش رابطه داشته یا اصلا بگه خودارضایی بوده؟
خیلی مهمه ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرفا ادعا از طرف ایشان است و به نظر میرسد که قابل شکایت نمیباشد. قابل تشخیص بعد از دو هفته نیز نمیباشد.