می‌خوام توقیف کنم میگن چون پلاک بنام بدهکار نیست نمیشه توقیف کرد چه کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۹۴ #82930764

سلام من یک ماشین بصورت وکالتی و قولنامه خریدم که در مرحله تعویض پلاک متوجه شدم اتاق خودرو دوتکه است و پلاک نمیشود دادخواست فسخ دادم حکم صادر شده قطعی شده الان هفت ماهه در اجرای احکام است فروشنده از نفر قبلی خودش هم دادخواست جلب ثالث داده برای همین موضوع در پرونده من شکایت کرد و نهایت فروشنده در قبال من محکوم شده و نفر قبلی هم در قبال کسی که ماشین به من فروخته محکوم شده ، ید قبل من کل مبلغ طلبش از ید قبلی را توقیف کرده ولی کسی که به من فروخته هیچی ندارد نه پول نه مال البته بینهایت پولدار است ولی چیزی بنامش نیست الان اعسار داده و قطعی شده که سی میلیون بدهد با ماهی دو میلیون دادگاه رفع ابهام کرده بود که اول ثمن معامله را بگیرم بعدش خودرو را تحویل به نفر قبل خودم بدم و نفر قبل در قبال دریافت ثمن به نفر قبلش تحویل دهد فروشنده در جلسه دادگاه اعسار گفت از نفر قبل خودش هیچ پولی نگرفته دادگاه هم گفت سی تومن پیش قسط بده ماهی دو تومن در صورتیکه کل ثمن نفر قبلی که سی تومن بوده را توقیف کرده الان در اجرای احکام میگه این سی تومن پیش قسط همون سی تومنی که من از نفر قبلی توقیف کردم را بگیر و ماشین را بده در صورتیکه دادگاه تجدید نظر رفتم گفت با توجه به اینکه فروشنده گفته از ید قبل خودش پول نگرفته چنین حکمی دادیم وگرنه باید می‌گفت آنقدر پول آماده است و ماهم بابت باقیمانده اعسار می‌زدیم الان بین سلیقه های مختلف گیر کردم چکار کنم و همچنین برای توقیف خودرویی که دست من است و بصورت قولنامه خریدم می‌خوام توقیف کنم میگن چون پلاک بنام بدهکار نیست نمیشه توقیف کرد درصورتیکه پلاک بنام کسی دیگه است و چند دست وکالتی فروخته شده الآنم نفر قبل بهم وکالت داده که میگن نمیشه توقیف کرد خواهشا راهنمایی کنید که چکار کنم بتونم به حقم برسم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مال دیگری معرفی بفرمایید .

با احترام
قابلیت توقیف را ندارد ، باید مال دیگری معرفی نمایید

امکان توقیف نیست مال دیگری معرفی کنید.

بادرودوسلام پلاک می بایست به نام محکوم باشد تا قابلیت توقیف باشد.

با سلام . باید به نام خودش باشد

باسلام
در این صورت ناچار هستید مال دیگه ای از محکوم علیه پیدا کنید

متاسفانه امکان توقیف را نخواهید داشت.