کتک خوردن توسط یه فرد غریبه موجب شکایت و مطالبه دیه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۳۹۷ #82928

باسلام.
دختری هستم که در خارج ازکشور تحصیل میکنم. در خوابگاهی که زندگی میکنم یک اقا ازهمکلاسی های من ازدوره تحصیل درایران، نیز زندگی میکند. چند روز پیش ایشان برای بیان مسئله درسی به در اتاق من امد که صحبت به بحث کشیده شد وایشان یه سیلی و یه لگد به من زدند که ضربه سیلی انچنان شدید بود که جای ان روی صورت ماند من ازجای سیلی و کبودی بدن عکس گرفتم . ایا مورد قبول هست؟ و همچنین قابل پیگیری درایران چون درحال حاضر پیگیری ان در این کشور برایم امکان پذیر نیست. واینکه ایا مجاراتی برایش در نظرمیگیرند؟
پیشاپیش ازپاسخگویی شما متشکرم.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله مجازات ایشان جزای نقدی و دیه و حبس میتواند باشد لذا با عکسی که شما گرفته اید قابل شکایت نمیباشد و باید تا زمانیکه علائم آن موجود است به پزشکی قانونی مراجعه کرد.