با توجه به اینکه بنده پولی به مالک پرداخت نکرده ام و ایشان نیز در خصوص خودرو به بنده پولی پرداخت نکرده مالک ملک کیست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۹۴ #82926412

سلام بنده چند سال پیش یک ملک خریدم
و ارزش ملک ۲ میلیارد ریال درج شد
اما اینکه این مبلغ پرداخت شده یا خیر در مبایعه نامه نوشته نشده
بنده نیز یک خودرو به ارزش کمتر برای مالک قولنامه کردم اما تاریخ معامله خودرو یکماه قبل معامله ملک بوده

و مالک اظهار دارد خودرو را بابت معامله دیگری از بنده خریداری کرده الان چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بار اثبات ادعا با شماست.

بادرودوسلام واریزیتان را مورداستناد وامعان نظر قراردهید.

سلام باید ادعای خود را اثبات نمایید

اگرم عامله خودرو قبل از معامله ملک بوده است ربطی به معامله ملک ندارد مگربتوانید ازطریق شاهد ویا رسید بانکی آن رااثبات کنید

با احترام بار اثبات پرداخت ثمن بر عهده خریدار خودرو و بار اثبات ارتباط بین این دو معامله با شما میباشد

با سلام، به مبالغ واریزی خود استناد کنید

با سلام
در صورتی شما مدعی معامله خودرو برای ملک شوید به استناد مدارک خلاف ان را و برای معامله دیگر بودن خودرو باید توسط مدعی ان ثابت گردد