یک شب زندان به دلیل شرب خمر سوء سابقه حساب میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵,۰۰۸ #82917

ایا یک شب زندان رفتنی که در ان جا انگشت نگاری هم شده ام و کلا اولین سابقه ام بوده برایم سو سابقه حساب میشود ؟
البته فعلا قاضی حکمی نداده و به وسیله وسیقه ازاد هستم

مشاوره حقوقی شرب خمر
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر سوء پیشینه حساب نمی شود مگر اینکه حکمی قطعی و مجازات در نظر گرفته شود

سلام و احترام.

به موجب ماده ۲۶۴ قانون مجازات اسلامی مصرف مسکر (شرب خمر) موجب حد است. یعنی مرتکب شرب خمر به مجازات ۸۰ ضربه شلاق محکوم میشود. سوء پیشینه جرم شرب خمر تا دوسال در سابقه شما موثر است.

البته تا قبل از صدور رای و برگزاری دادگاه میتوان با انجام مواردی جهت تخفیف مجازات و یا تبرئه مرتکب اقدام نمود که پیشنهاد می کنم حتما با کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

سلامت و سربلند باشید.

بستگی دارد که علیه شما حکم قطعی صادر شود یا خیر اگر حکم صادر شد شما در صورت محکومیت میتوانید در مرحله تجدید نظر اعتراض نمایید.

سلام و درود
بله کلا شرب خمر از موارد سو پیشینه محسوب میشود

خیر هیچ سوء پیشینه موثری برای شما ایجاد نشده است ولی در صورتیکه حکم صادر شود در سابقه کیفری شما درج میشود.