بعد از اینکه برگه لازم الاجرا توسط اداره ثبت به زوج تحویل داده شده است، زوج چه اقدامی انجام دهد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱۲ #82894922

سلام
همسرم مهریه رو اجرا گذاشته، ۴۹ سکه به عهده پدرم هست و ۲۴۹ سکه به عهده من هست، از طریق اداره ثبت این کار رو انجام داد، خودروی پدرم و کلیه داراییش به نام مادرم هست، خودروی من هم سند و پلاک به نام شخص دیگری هست و هیچگونه قولنامه ای هم ندارم، بعد از اینکه برگه لازم الاجرا از سوی اداره ثبت به دست ما رسید، چه اقدامی باید انجام بدیم؟
پدرم کارمند هست و بنده هم مهندس یک شرکت ساختمانی هستم ولی ۴ ماه هست حقوق نگرفتم و هیچ ملک یا پول نقدی هم ندارم.
آیا امکان توقیف حقوق پدرم هست؟
آیا امکان توقیف خودروی بنده هم وجود دارد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حقوق پدرتان تا یک چهارم توقیف میشود و خودرو توقیف نمیشود

سلام
خودرو شما توقیف نمی شود
یک‌چهارم حقوق و مزایای پدرتان توقیف می‌شود

با سلام و احترام
حقوق پدر به میزان یک چهارم قابل توقیف می باشد و خودرو شما قابل توقیف نمی باشد

حقوق شما و پدرتان تا یک چهارم قابل توقیف است.

سلام
خودرو شما توقیف نمی شود
یک‌چهارم حقوق و مزایای او توقیف می‌شود

سلام حقوق و مزایای پدرتان تا یک چهارم قابل توقیف است و خودرو شما خیر .

توقیف حقوق پدر به میزان یک چهارم وجود دارد