چگونه میتونه بیمه از کار افتادگی دریافت کنه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۰۸ #82894679

باسلام. برادر من ۴۵ سالشه و هفت ساله باطری در قلبش تعبیه شده. و قادر به کار کردن نیست. چگونه میتونه بیمه از کار افتادگی دریافت کنه؟ چه شرایطی نیازه؟

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تآئید کمسیون پزشکی امکان دارد

در صورتی تایید کمیسیون پزشکی امکانپذیر است

به شعبه تامین اجتماعی محل مورد بیمه مراجعه و تقاضای ارجاع به کمسیون پزشکی را نمایید
برای تعیین میزان ازکارافتادگی جسمی و روحی بیمه‌شدگان و افراد خانواده آنها کمیسیونهای بدوی و تجدید نظر پزشکی تشکیل خواهد‌شد

با سلام بیمه از کار افتادگی با داشتن الف سابقه بیمه ب درخواست شخص خواهان یا وکیل وی از تامین اجتماعی ج معاینه توسط پزشک متخصص معتمد تامین اجتماعی همراه با ارایه مدارک پزشکی
د نظریه نهایه کمیسیون پزشکی ویژه از کار افتادگی قابل وصول میباشد
نتیجه .با شرایط که عنوان نمودید قابل مطالبه است

باید میزان سابقه بیمه را بررسی کرد درصورت تائید توسط بیمه می تواند استفاده کند

با سلام
اگر برادر شما سابقه بیمه داشته باشد با اقدام برای از کارافتادگی و ارجاع امر به کمیسیون پزشکی انجام و در صورت تایید کمیسیون برادرتان از کار افتاده محسوب خواهد شد .

با سلام
با تایید در کمسیون تامین اجتماعی امکان دریافت مستمری صورت میگیرد !