اصولی که برای اعتراض شخص ثالث طاری رعایت شود چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۴ #82882178

سلام ، شخصی به عنوان اعراض شخص ثالث طاری بعد از حکم قطعی وارد پرونده شده و دادگاه دادخواست را قبول و وقت رسیدگی داده ، ایا اصول اولیه برای قبول دادخواست اعتراض ثالث طاری وجود ندارد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود باید در قالب اعتراض ثالث اصلی وارد شود

باسلام
اولین شرط تضرر از حکم یا قرار میباشد.

با سلام،ماده ۴۱۹ دادرسی مدنی واضح و صریح تفسیر نموده🌹

شرایط طرح اعتراض از سوی ثالث طاری در ماده ۴۱۹ قانون آیین دادرسی مدنی ذکر گردیده است :
" اعتراض طاری ( غیر اصلی ) عبارت است از اعتراض یکی از طرفین دعوا به رایی که سابقا در دادگاهی صادر شده و طرف دیگر برای اثبات مدعای خود ، در اثنای دادرسی آن رای را به عنوان دلیل ابراز کرده است " .
به عبارت دیگر ، اعتراض شخص ثالث طاری اینگونه است که قبلا دعوایی بین دو شخص مطرح شده و دادگاه قرار یا حکم صادر نموده است . یکی از این اشخاص در دعوای جدیدی که علیه شخص ثالثی اقامه می کند ، به آن حکم یا قرار استناد می کند .

باسلام
برای اعتراض ثالث زمان وجود ندارد درصورت دلیل قانع کننده داشتن میتواند