مواجهه حضوری به چه معناست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۴,۸۳۶ #82872426

سلام
مالی فروختم. از طرف معامله ام چکی که صادر کننده آن برادرش بود را گرفتم. چک در بانک به علت کسر موجودی و عدم تطابق امضا برگشت خورد. شکایت حقوقی کرده و ضبط اموال گرفتم.صادر کننده بعد از این مراحل شکایت کیفری ادعای سرقت و سوءاستفاده از سفید امضا نمود. برادرش هم که طرف حساب ام هست کل معامله را منکر شد. موضوع به خط شناس ارجاع شد. خط از هر ۳ نفر گرفته شد در ۳بند نظر داد:
۱)خط چک، خط متهم(بنده)، صادر کننده و برادر ایشان(طرف معامله بنده)نیست
۲)امضا و خط چک در یک زمان انجام شده
۳)خط و امضای صادر کننده (شاکی) شبیه سازی شده است
پس از این اظهار نظر بازپرس از شاکی خواسته که ادعایش یعنی سرقت و سوء استفاده را ثابت کند و او هم حالا مدعی شده شاهد دارد!!!(که هر دو شاهد فامیل درجه ۱ او هستند) آخر بازپرس نظر به مواجهه حضوری داده است.سوالم اینکه منظور از مواجهه حضوری چیست؟چه سوالاتی پرسیده میشود؟تکلیف چک و طلب من چی میشود؟مگر نه این است که دزدی و سرقت که شاهد نیاز ندارد!و اگر ایشان شاهد دارند که بنده سرقت انجام داده ام که دیگر معنای اینهمه مراحل چیست؟یا اینکه معنای این اظهار شاهد چیست؟؟؟

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
این اقدام در خصوص تطبیق شهادت شهود انجام می شود
در صورتی که شما شهادت شهود طرف مقابل را قبول ندارید می توانید آنها را جرح نمایید

سلام
در واقه مواجهه حضوری جهت بررسی اظهارات شهود و تطبیق شهادت ایشان می باشد و همچنین شما میتوانید اقدام به جرح ایشان نمایید و یا مثلا از ایشان سوالاتی بپرسید...

به نظریه کارشناس اعتراض نمایید .
اگر شاهدی بر معامله ‌و یا صدور چک توسط صادر کننده دارید حتما معرفی نمایید .
شهود مقدم بر نظریه کارشناس خط و امضا می باشد.
چنانچه چک نزد شما نوشته نشده باشد و از قبل نوشته و امضا شده به شما تحویل شده باشد حتما در دادسرا اعلام نمایید .
اگر حقیقت در گفته های شما باشد از بازپرس بخواهید که شهود را جدا گانه در حضور شما حاضر نماید و سعی کنید از شهود در خصوص جزئیاتی مثل رنگ لباستان در موقع سرقت و داشتن ریش و نداشتن آن و امثالم سوال نمایید که دچار تناقض گویی شده و کذب بودن شهادت آنها مشخص گردد. بعد از آن از شهادت شهود شما بشنود .

سلام
منظور از مواجه حضوری یعنی شما با شهود رودررو می شوید و شما می توانید تناقضات شهود که اظهار غیر واقعی می کنند را به دادگاه اعلام کنید.