واسطه گری در خرید و فروش جرم میباشد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۳,۷۳۹ #82871785

سلام,
آیا واسطه گری در خرید و فروش جیوه قرمز اوکراینی ۲۰۱۹ جرم است؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وقت بخیر
بر اساس ماده ۱ قانون راجع به دلالان مصوب ۱۳۱۷، تصدی به هر نوع دلالی منوط به داشتن پروانه است. همچنین بر اساس ماده ۹ همین قانون، هر کس که بدون اخذ پروانه به شغل دلالی مشغول گردد و یا قبل از انقضاء ممنوعیت به دلالی اشتغال ورزد به حبس تادیبی از شش ماه تا‌دو سال با به غرامت از یک هزار ریال تا پنج هزار ریال محکوم خواهد شد.
بنابر این، دلالی منوط به دریافت مجوز است. در این مورد هم که اصلا مجوز صادر نمی شود.

سلام اقدام شما جرم هست و در صورت پیگیری یا شکایت قطعا رسیدگی خواهد شد ، اگه مقدار این ماده ممنوعه بالا باشه ممکنه دچار دردسر بشین

در صورت قاچاق بودن عمل که جرم محس.ب می شود قابل مجازات خواهد بود

سلام
نفس واسطه گری جرم نیست اما در مورد شما به دلیل قاچاق بودن جرم است

تجارت جیوه قرمز یا سیماب ، قاچاق بوده و نه تنها در ایران بلکه در بسیاری از کشورهای جهان ممنوع است . بالتبع واسطه گری در خصوص تجارت جیوه سرخ نیز عملی مجرمانه می باشد .

واسطه و دلالی جرم نمی باشد مگر درخصوص کالاهای غیرمجاز و قاچاق

سلام
ببینید اگه آن جیوه قرمز اوکراینی از نظر قانون ممنوع باشد و در قانون مجازات تایین شده باشد شما مرتکب جرم شدید و اگر نباشد که مرتکب هیچ جرمی نشدین.