چک گم شده، چکار باید کنم که به پولم برسم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۴ #82861866

سلام من یه برگه چک بر ای مهریه گزفتم متسفاته گمش کردم‌ قبل سررسید رفتمو جلو حسابو بستم بعد ادن با دستور شورا مطالبه وحه کردم الان نزدیک یکماهه ولی هر و فت‌ میرم شورا دورست حرف نمیزنن به نتیجه برسم صاحب چکم پولو واریز کرده ممنون میشم‌ راهنمای کنین ک چکار کنم ب پولم برسم‌

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بایستی ابتدا اعلام مفقودی چک را بنمایید و پس از گذراندن مراحل آن سپس میتوانید وجه چک را مطالبه نمایید . یا با صادرکننده چک توافق نمایید و تعهد محضری به ایشان بدهید و وجه چک را از ایشان دریافت نمایید .

اگر شما بابت چک مفقودی طلبکار می باشید وقصد وصول آن را دارید . می بایست علیه صادرکننده چک دادخواست ابطال چک مفقودی و مطالبه وجه چک را طرح کنید . جلسه رسیدگی برگزار و پس از اثبات اینکه چک متعلق به شما است می‌توانید با دادن ضامن پرداخت وجه آن را مطالبه نمایید .

قبل از ابطال چک مفقودی مطالبه وجه آن وجاهت قانونی ندارد و طریقه مطالبه وجه چکی که مفقود شده در ماده ۲۶۳ قانون تجارت که مشمول چک نیز می‌شود مشخص گردیده است و به این صورت است که پس از اثبات اینکه چک متعلق به شما است می‌توانید با دادن ضامن تادیه وجه آن را مطالبه نمایید و درخواست ابطال چک را نیز بدهید.