آیا در صورت عدم تمکین بیمارستان اجازه فسخ یکطرفه قرارداد با من رو خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۷۰ #82848073

سلام. بنده پرستار قراردادی قانون کار در بیمارستانی در پایتخت هستم. در متن قراردادی که سالیانه امضا میکنیم ذکر شده در صورت نیاز و درخواست کارفرما، کارگر موظف به انجام اضافه کاری میباشد. سوال من اینه که آیا امکان عدم تمکین از این اضافه کاری اجباری وجود داره؟ آیا امکان شکایت از بیمارستان به خاطر تحمیل اضافه کاری وجود دارد؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اضافه کاری موضوع اجباری نخواهد بود و میتوانید شکایت نمایید

بستگی به مفاد قرارداد دارد ..

مطابق ماده ۵۹ قانون کار. در شرایط عادی ارجاع کار اضافی به کارگر با شرایط ذیل مجاز است .
الف – موافقت کارگر
ب – پرداخت ۴۰% اضافه بر مزد هر ساعت کار عادی.
تبصره ۱- ساعات کار اضافی ارجاعی به کارگران نباید از ۴ ساعت در روز تجاوز نماید(مگر در موارد استثنائی با توافق طرفین ).
بله می توانید . (کارفرما فقط براساس موارد پیش گفته می تواند از شما اضافه کاری بخواهد.)

سلام وقت بخیر
این امر بستگی به مفاد قرارداد دارد

قراردادها توافقی است لذا اگر در متن قرارداد فی مابین ، شما خود را ملزم به انجام خواسته کارفرما نموده اید ، باعث سلب هرگونه ادعا از خود هستید.

با درود قرار داد شما باید بررسی شود از مشاوره تلفنی یا انلاین استفاده کنید

قرارداد شما می بایست بررسی شود