شکایت از شرکت دولتی برای تخلف در عدم ارسال حق بیمه چطور است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۰ #82846032

با سلام. اینجانب از مهر ماه ۱۳۸۰ لغایت اسفندماه ۱۳۸۴ در شرکت __بصورت قرارداد کارشناسی مشغول به کار بوده ام و در طی این مدت بیمه برای بنده لحاظ نشده بود و همواره وعده ملحوظ شدن بیمه بعد از قبولی در آزمون استخدامی و کارمند شدنم داده شد. و بعد از اینکه از فروردین ۸۵ که به استخدام درآمدم نیز سابقه کاری لحاظ نشد و به دلیل تغییر ساختار و عدم وجود قول دهندگان دیگر امکان پیگیری وجود نداشت. از طرفی همه میگفتند نباید از کارفرمای خود شکایت کنی....
ضمنا قراردادهای بنده بصورت سالیانه منعقد میشد و فقط امضا میگرفتند. بعدا متوجه شدم بندی در قرارداد آورده اند با این مضمون : "چون کارشناس بصورت "انجام پروژه" خدمت مینماید بنابراین مزایای قابل پرداخت به مستخدمین تمام وقت پاداش سنوات،عیدی،بیمه،مرخصی استحقاقی و استعلاجی، عائله مندی، وام، خودرو، کارانه و غیره به وی تعلق نمیگیرد و کارشناس ادعای استفاده از اینگونه مزایا را از خود سلب مینماید."
و حالا میگویند بیمه تعلق نمیگرفته .... ضمنا بنده بطور تمام وقت حداکثر ۲۰۰ ساعت در ماه مشغول به کار روزمره بوده ام و روی پروژه خاصی کار نکرده ام.
بنده فقط به دنبال سابقه کاری سنوات مذکور هستم.
درحال حاضر هم کارمند یکی از شرکتهای زیرمجموعه __ هستم و این سابقه کار برای من مرتبط محسوب میشود.
به نظرتون چه کار باید انجام بدم؟ آیا نیازی هست برای پیگیری و موفقیت وکیل بگیرم؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام،شما به مثابه یک وکیل برای شرکت کارکرده اید،که متاسفانه مزایایی شامل حال شما نمیشود،ازقبیل سابقه بیمه،سنوات،سابقه خدمت و،،،،بازجهت اطلاعات بیشتر نمونه قراردادفی مابین را ارسال فرمایید،