در صورت اعتیاد بیش از حد شوهر؛ آیا میتوان مهریه زن و نفقه فرزند را از پدر شوهر طلب نمود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۵ #82838849

سلام وقتتون بخیر خسته نباشید
همسر بنده دو سالی است که از شوهرش بخاطر اعتیاد شدید به مواد مخدر و همچنین نداشتن درآمد و خیلی عوامل دیگر از شوهر سابق خود جدا شده و تا کنون جهت دریافت مهریه اقدام نکرده، چند روز گذشته مادرشوهر ایشان دست نوه خود را که حاصل زندگی این دو نفر است گرفته و به سراغ همسرم می آید و می گوید فرزندت رو بگیر و جانش رو نجات بده چون شوهر سابقت قصد آزار و اذیت او را دارد حال با وجود وضعیت مالی خوب آن خانواده ایشان از دادن نفقه و مهریه سر باز می زنند، آیا همسر بنده می تواند مهریه خود را به اجرا گذاشته و از پدرشوهر سابقش طلب نماید؟
نکته مهم و قابل تامل اینکه شوهر سابقش را دو روز گذشته به کمپ اجباری فرستادند

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان مطالبه مهریه از پدر شوهر سابق وجود ندارد .

با سلام
همسر شما اگر مهریه خود را ابرا یا در قبال طلاق بذل نکرده باشد می‌تواند قانونا مهریه خود از همسر سابق مطالبه کند
اما قانونا پدر شوهر سابق ایشان موظف به پرداخت مهریه نیست

مهریه قابل مطالبه است در صورتی که در صدور طلاق بذل نشده باشد