با توجه به اینکه آدرسشون عوض شده، برای مطالبه سفته ها و چک نیاز هست ابتدا اظهارنامه براشون بفرستم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۳۱ #82834519

با سلام
بنده به دوستی پولی را قرض داده و در قبال آن چک و سفته گرفته ام، الان بعد از حدود ۳سال ایشان از باز گزداندن پول سرباز میزند، چکی هم که داده موجودی ندارد.
سوال بنده اینه با توجه به اینکه تلفن شان پاسخگو نیست و آدرس شون هم عوض شده، برای مطالبه سفته ها و چک نیاز هست ابتدا اظهارنامه براشون بفرستم یا مستقیم دادخواست بدم؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی آدرس جدید اعلام گردد

خیر
به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و در دادخواست آدرس جدید را اعلام کنید.

اصلا نیازی به ارسال اظهارنامه نبوده و میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضائی دادخواست مطالبه را مطرح نمائید .

سلام میتوانید مستقیم داداخواست بدهید

وقت بخیر ، نیازی به اظهارنامه نیست ، ولی رعایت یک سری نکات الزامیه.