با فوت شخصی که وکالت برای سند داشته اند، چگونه اقدام شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۳۶ #82810779

با سلام بنده پدرم خانه ای را خریداری نمودن و مبایعه نامه نیز موجود است و فروشنده به ایشان وکالت داده اند برای سند زدن و پدر فوت نمودن و مادر مان نیز فوت شده اند چطور میتونم سند را بنام یکی از وراث بزنیم البته فروشنده میگه برید با مبایعه نامه نامه از قاضی بگیرید که وراث دیگه ای نیست من میام سند میزنم و شاید هم و د قاضی رای به سند زدن بده میخواستم ببینم راه بهتر چی هست

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

تعیین وراث میباست ابتدا دادخواست انحصار وراثت داده و از شورای حل اختلاف گواهی انحصار وراثت دریافت نمایید

سلام
با فوت پدر وکالت باطل است و شما باید وکالت جدید از فروشنده بگیرید

با سلام
اول میبایست گواهی حصر وراثت از شورای حل اختلاف دریافت نمایید و به فروشنده مراجعه نموده تا سند تنظیم شود اگر فروشنده از تنطیم سند خودداری نمود میتوانید دادخواست به طرفیت ایشان تنظیم نمایید

سلام ابتدا باید دادخواست انحصار وراثت بدهید تا فروشنده نسبت به انتقال سند اقدام نماید و اگر خودداری نمود بایست طرح دعوی حقوقی گردد.

گواهی انحصار وراثت را به فروشنده نشان دهید (که مطمئن شود وراث چه اشخاصی هستند) و ذیل برگه ای تمام وراث حقشان را نسبت به آن ملک به شخصی که مد نظر است منتقل نمایند بعد از فروشنده بخواهید سند رسمی را به نام شخص مد نظر بزند (یک نسخه از اون انتقال را هم برای خود و نسخه ای به فروشنده تحویل دهید)

برای تعیین وراث میباست ابتدا دادخواست انحصار وراثت داده و از شورای حل اختلاف گواهی انحصار وراثت دریافت نمایید تا فروشنده اطمینان نمایید و سند بزند .