مالیات بر ارث خودرو را چه کسی باید پرداخت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۹۵۵ #82788

با سلام درسال78خودرو روا وکالتی خریدم مالک درسال94 فوت شدن امسال رفتم وارث بنام بزنم دارایی میگه باید مباغدومیلیون سیصد هزار تومن مالیات ماشین شش میلیون و پانصد هزارتومانی را بدین چون اولا طبق قانون سال 94 باید پرداخت کنی ،دوما مالیات متوفی بالاتر از 50 میلیون است ،البته میدانم وارث باید پرداخت کنن اما به حکم انسانیت چون تاخیر در بنام زدن داشتم وظیفه شرعی میدانم که خودم پرداخت کنم ، لطفا راهنمایی کن

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرداخت به عهده شما بوده و در صورت عدم پرداخت در موعد مقرر مشمول جریمه خواهید شد

پرداخت مالیات بعد از گذشت این سالها به دلیل تاخیر از جانب شما بر عهده شما خواهد بود و باید پرداخت شود.