قانون کپی رایت در خصوص عکس چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۸۴۶ #82784

سلام
سوال من اینه قانون کپی رایت در مورد بریدن یک تکه از عکسی که متعلق به شخص دیگری است چه میگوید؟ یعنی مثلا عکاسی از یک فضای شهری عکس گرفته است و من کارم طراحی است و با دستکاری ،مثلا یک سمبل یا یک انسان یا یک درخت را از این تصویر جدا میکنم و در تصویری دیگر استفاده و به فروش میرسانم
یا حتی خود همان سوژه را به تنهایی بفروش میرسانم، با فرض اینکه در ایران حقوق مولف خیلی جدی نیست خواستم اصل قانون را در این مورد بدانم که از نظر اخلاقی مدیون نباشم
(مثالی دیگر : عکاسی از بازی فوتبال عکس گرفته برای روزنامه ، مشخص است که نمیتوانم بدون اجازه صاحبش همان عکس را استفاده کنم ، ولی همان عکس که مثلا 6 بازیکن در یک قاب هستن ، من فقط دور یک بازیکن را با فتوشاپ بریده (یعنی یک بازیکنِ فوتبال در حالی بازی ، با پس زمینه سفید ایجاد میشود)و آن را سوژه را به طراحان دیگر میفروشم )
در این صورت آیا حقوق مولف نض شده است؟
واقعا متشکر و ممنون میشوم پاسخ مناسب به من بدهید چون شغلم درگیر این مسئله شده است

مشاوره حقوقی قرارداد توزیع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اطلاعات در این خصوص باید با وکیل متخصص مشورت کنید.