در چه صورت سفته فاقد اعتبار می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۳۹۱ #82749245

شخصی با اوردن ضامن برای من که وام را بعد از دریافت به صورت نصف تقسیم کنیم بعد از دریافت وام به دلیل مشکل ناگهانی که برا من پیش اومد نتونستم وام رو به اون بدم ،بعد از اون جریان اون با چند نفر ریختن سرم کتک کاری کردن و بعد به زور سوار ماشینم کردن و درکنار یک عابر بانک کیف مدارک منو ازم دزدیدن کارتم رو خالی کردن مدارک شناسایی منو برداشتن،بعداز این ماجراها قرار شد من ۱۰۰میلیون سفته بدم تا ضامن های اون اقا رو جابجا کنیم ولی وقتی رفتم بانک گفتن امکان جابجای وجود نداره،حالا سوال من اینه که طبق دست نوشته ای که امضا کردیم و فقط جابجایی ضامن ذکر شده و حالا ک امکان جابجایی ضامن نبود ایا سفته ها بازم اعتباری دارن؟

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مشخص نیست که سفته امضا و تحویل شده یا خیر . ضمن این که متن توافق هم باید مطالعه شود . در خصوص زورگیری می توانید شکایت ادم ربایی مطرح کنید .