آیا حکم تمکین رو حتما باید به اجرا گذاشت یا نه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۷۴ #82734980

و اینکه اگه حکم تمکین برای مدت طولانی اجرا گذاشته نشه زوجه میتونه بخاطر اجرایی نشدن حکم طی آن مدت درخواست نفقه کنه؟؟؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا،برای اثبات نشوز و عدم تعلق نفقه به زوجه باید درخواست اجرای حکم تمکین را داد.

با سلام بله باید درخواست صدور اجراییه بدهید تا در صورت عدم تمکین زوجه و ناشزه محسوب شدن ایشان نفقه به ایشان تعلق نگیرد.

با سلام و درود
باید درخواست اجراییه کنی و اقدام به گرفتن گواهی ناشیه بودن نمایید تا نفقه تعلق نگیرد.

با سلام بعد از قطعیت حکم تمکین و تقاضای اجرائیه و معرفی ملک و وسایل و عدم حضور زوجه جهت تمکین وی ناشزه و مستحق نفقه نمی باشد.

درود بر شما
باید درخواست اجراییه و اقدام به گرفتن گواهی ناشزگی نمایید تا نفقه تعلق نگیرد

بله در خواست صدور اجراییه دهید و تقاضای اجرای حکم نمایید تا زن در صورت عدم تمکین ناشزه محسوب گردد و نفقه به ایشان تعلق نخواهد گرفت

با سلام
صرف صدور حکم قطعی الزام زوجه به تمکین، برای اثبات نشوز زن کافی نمی‌باشد بلکه باید نسبت به این حکم درخواست صدور اجراییه نماید تا عملا هم معلوم گردد زوجه تمکین مینماید یا خیر.