در صورت مزاحمت چطور باید چیکار کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۶ #82708676

با سلام بنده دارای یک وانت بوده و در یک کوچه که بعدا انرا بن بست کرده اند ززندگی میکنیم و درب اینجانب یک بوده و همسایه های دیگر درب های به اندازه ۳ متر الی ۴ دارند وبنده را در پارک کردن دچار مشکل کرده اند میخاستم بدونم که ایا هر کس در کوچه حق خود بر اساس متر بوده ید هرکی زودتر رسید ؟در صورت مزاحمت چطور باید چیکار کنیم

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه پارک کردن شا موجب ایجاد مزامت برای سایر ساکنین نشود پارک خودرو فاقد ایراد قانونی می باشد

سلام و عرض ادب
فضای کوچه متعلق به شخص خاصی نیست اما باتوجه به اینکه متراژ و تعداد درهای هر ساختمان براساس مقررات شهرداری تعیین می‌شود، باید به حقوق همسایگان احترام گذاشته شود و مزاحمتی برای ورود و خروج یکدیگر ایجاد نکنید.

خیر هیچکس حق سد معبر در کوچه را ندارد ولیکن برای پارک کردن در کوچه در صورت جا دار بودن در عرض تمامی قسمت های آن غیر از جلوی دربها میتوان پارک کرد