من از حساب همسرم مبلغ ۸ میلیون برداشت کردم آیا مجازات میشوم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۹۰ #82704

من از حساب همسرم مبلغ ۸ میلیون برداشت کردم و اقساط رو پرداخت کردم.البته من دسترسی به همسرم نداشتم تو اون زمان برا همین از طریق اشنایی کارت جدید صادر کردم.از حساب برداشت کردم.حالا از من شکایت کرده که چرا از کارت من برداشت کردی.حکم این شکایت چیه.ضمنا از کارمند بانک هم شکایت کرده تکلیف اون کارمند چی میشه.ممنون از شما

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه علیه شما شکایت کنند علاوه بر رد مال مجازات جزای نقدی و حبس نیز خواهد داشت و کارمند بانک نیز مرتکب تخلف شده است و علاوه بر مجازات اداری ممکن است برای ایشان نیز مجازات تعیین شود.