الزام به تنظیم سند رسمی و اخذ خسارت تاخیر چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۹۷ #82703

با سلام مجدد فقط یک سوال دیگه دارم و مزاحمتون نمیشم . همکاران شما در جواب سوالات مشابه گفتند برای مطالبه خسارت تاخیر در تنظیم سند آپارتمان حتما باید گواهی عدم حضور و اظهارنامه داشته باشید. قابل ذکر است سند هنوز هم حاضر نشده .آیا درصورت حاضر نبودن سند نیز باید گواهی عدم حضور میگرفتم ؟ یا فقط مواردی که سند حی و حاضر بوده است نیاز به گواهی و اظهارنامه هست؟

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در قولنامه تاریخ تنظیم سند مشخص شده باشد باید در تاریخ مقرر به دفترخانه مراجعه کرده و گواهی عدم حضور بگیرید در غیر این صورت باید دادخواست بدهید.